Midyat Ziraat Odası > Haberler > “Gündüz Gece” programı bu hafta Midyat’taydı.

“Gündüz Gece” programı bu hafta Midyat’taydı.

Kanal 7 yayınlanan; Türkiye’nin her bölgesini gezip bölgeye özgü gelenek ve göreneklerin yanı sıra bölgeye özgü ürünleri, yemekleri, oyunları gibi güzellikleri ekrana taşıyan “Gündüz Gece” programı bu hafta Midyat’taydı.

03.11.2017 tarihinde Midyat’ın  Ovabaşı mahallesinde Tarımsal Danışmanlık Hizmeti verdiğimiz sözleşmeli ve demonstrasyon çiftçilerimizin bağ evinde   Bağ Bozumu gerçekleştirildi. Bağ Bozumuna Mardin GTHB İl Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü’nden M Can ERTEKİN , Ahmet AKILLI, Midyat GTHB İlçe Müdürlüğümde Müdür ve  Teknik elemanları, çiftçiler ve "Gündüz Gece" gezi programının ekibiyle festival havasında gerçekleştirildi.  Programda Bölgeye Özgü Üzüm, Pekmez, Sucuk, Pestil, Kesme, Kuru üzüm yanı sıra Acur turşusu Midyat kavunu da tanıtımı yapıldı.