Midyat Ziraat Odası > Haberler > Midyat Ziraat odası tarımsal danışmanlık birimi mühendisleri sahalarda olmaya çiftçilerimize yararlı olmaya devam ediyor.

Yer : Bağlarbaşı ve Narlı mahalleleri

Tarih: 18.05.2022

Konu : meyve ağaçlarında aşı noktasının toprak altında bırakılmaması ,bağlarda fungal hastalıklara karşı kimyasal mücadele zamanı belirlenmesi .

Midyat Ziraat odası tarımsal danışmanlık birimi mühendisleri olarak sahalarda olmaya çiftçilerimize yararlı olmaya devam ediyoruz.

Midyat Ziraat odası tarımsal danışmanlıkla çiftçi oda entegrasyonu en iyi şekilde uygulayarak arazide olan hastalık zararlı popülasyonu yerinde tespit ederek mücadele yöntemleri yerinde uygulamalı olarak çiftçilerimize anlatılmaktayız .

Mühendisliğe ve danışmanlığa verdiği önemden dolayı Midyat Ziraat odası Yönetim kurulu başkanı Abdulhalim Gümüş 'e tüm çiftçilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.