Midyat Ziraat Odası > Haberler > Uzman. Tarım danışmanı Veysi Yenigün tarafından hasat sonrası meyve ağaçlarında beslenme ve gübreleme konuları anlatılmıştır.

Yer :söğütlü mahallesi

Tarih :10.09.2021

Midyat ziraat odası tarımsal danışmanlık birimi mühendisleri olarak meyve  alanlarımızdan  ceviz  hasadını  yaklaşması üzerine hasat sonrası yapılması gerekenler konusunda bilgilendirmede bulunduk.  Beslenmenin yapılması dinlenme sürecine olumlu bir katkı sağlayacağı bu katkınında gelecek yıl mahsulune etki edeceğine    kontrollerini  aksatmaması konusunda teknik bilgiler verilmiştir.

Mühendisliğe ve danışmanlığı verdiği önemden dolayı Midyat ziraat odası yön. Kurulu başkanı Abdülhalim Gümüş 'e tüm çiftçimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.